Premier og vinnere

Vi kårer 10 vinnere som får hvert sitt gavekort på fliser til en verdi av 10 000,- Gavekortet er gyldig i alle våre butikker, og må benyttes før 31.12.2016.

Navnet på vinnerne blir publisert her og på Facebook-siden vår underveis i konkurransen. Vinnerne må kunne dokumentere at produktene som er avbildet er kjøpt hos Flisekompaniet, gjennom kvittering eller kontoutskrift.

Konkurransen avsluttes 25. september og vinnere publiseres innen 30. september.

Husk at du må gjøre deg kjent med konkurransevilkårene våre før du deltar.

Lykke til!


Konkurranseregler

Hvem kan delta?

Konkurransen er åpen for personer over 18 år med bostedsadresse i Norge. Du må konkurrere i ditt eget navn, og er selv ansvarlig for at personopplysningene dine er riktig.

Ansatte i Flisekompaniet, Sempro og/eller samarbeidspartnere kan ikke delta i konkurransen.

Slik deltar du

Du deltar ved å laste opp bildet ditt på kampanjesiden. Bildet må være i tråd med konkurransebeskrivelsen og retningslinjene våre for å bli vurdert. Du kan laste opp så mange bilder du vil i løpet av konkurranseperioden. Tagg gjerne også bildet ditt med #flisekompaniet på Instagram.

Bildet/bildene dine vil ligge synlig på kampanjesiden under konkurranseperioden. * Ved å laste opp bildet ditt samtykker du til at Fliskompaniet kan benytte det i sin videre markedsføring.

Bilder av seksuell, rasistisk eller annen støtende karakter vil bli fjernet fra kampanjesiden. Flisekompaniet forbeholder seg retten til å utestenge deltakere som ikke overholder konkurransereglene.

Vinnerne blir kåret av en jury bestående av representanter fra Flisekompaniet og Sempro.

Premier

Vi kårer 10 vinnere som får hvert sitt gavekort på fliser til en verdi av 10 000 kroner. Gavekortet er gyldig i alle våre butikker, og må benyttes innen 31.12.2016.

Premien må benyttes til oppgitte formål, og kan ikke løses inn mot kontanter, krediteres eller byttes inn mot andre produkter. Premien er personlig, og eventuell gevinstskatt betales av vinneren.

Ansvar og håndtering av konkurransen

Flisekompaniet tar ikke ansvar for eventuelle tekniske problemer med konkurransen som skyldes deltagernes datautstyr, mobiltelefon, internettoppkobling eller tilsvarende.

Vi anbefaler at du bruker en av de vanligste nettleserne, samt en oppdatert nettleserversjon. Flisekompaniet forbeholder seg retten til å endre konkurranseinnhold- og vilkår når som helst i løpet av perioden.

Trykkfeil og utilsiktede misforståelser

Flisekompaniet eller andre parter som medvirker direkte eller indirekte i denne konkurransen er ikke ansvarlig for trykkfeil, eller utilsiktede misforståelser i forbindelse med kampanjen.

Kontakt

Har du spørsmål kan du ta kontakt med oss på

www.facebook.com/Flisekompaniet

Personvern og vilkår

All håndtering av personopplysninger skjer i henhold til norsk lov. Personopplysningene du oppgir vil kun bli brukt av Flisekompaniet til administrering og håndtering av konkurransen, samt til å forbedre og personliggjøre tjenestene Flisekompaniet tilbyr deg som forbruker. Dine personlige data blir ikke videreformidlet til, eller delt med, andre aktører.

Du har rett til å be om informasjon fra Flisekompaniet om behandlingen av dine personopplysninger, samt kreve at feilaktige opplysninger rettes. Ved spørsmål i forbindelse med dette henviser vi til www.facebook.com/Flisekompaniet

Konkurransen er på ingen måte sponset, administrert av eller tilknyttet Facebook. Ingen av opplysningene du oppgir kommer til å bli brukt av Facebook.